Inversora i Comerç Vidreres, SA

Eduard Toldrà, 4
17411 Vidreres

972 875 142

info@forndepainverco.com

forndepainverco.com

Horari

de dilluns a divendres de 8:30 a 13h i de 17 a 21h.

Descripció i especialitats

“Els nostres orígens es remunten a l’any 1910, quan la nostre primera generació va començar en el món del pa de manera totalment artesanal, portant un petit forn a la vila on vivien. Pels volts de l’any 1965, van començar la recerca de noves projeccions i van afegir a la seva línia de producció els pastissos i la brioxeria.

Anys més tard es munta la primera fàbrica industrial de pa, pastisseria i brioxeria, amb l’objectiu de introduir-se a la hostaleria. Arran de l’acceptació que varen tenir, la demanda va anant creixent considerablement i és van anant obrint nous camins per poder satisfer les necessitats dels seus clients. Van crear la primera producció de vol-au-vents i com a conseqüència van situar-se a la costa brava, costa del maresme, costa blanca i costa daurada.

En els darrers anys ens hem anant adaptant als nous temps i tecnologies; sempre respectant, però, els mateixos mètodes tradicionals i artesanals dels nostres abans passats, valors pels quals ens ha fet consolidar-nos en el temps i mantenir vigent les nostres arrels.

La nostre missió és anar treballant dia a dia per oferir en tot moment un servei de màxima qualitat i complaure les necessitats dels clients en el present i en el futur.

Actualment ens hem consolidat en el mon de l’hoteleria servint en un 90% als Hotels de la costa brava i a més a més comptem amb una botiga dins al centre de la vila a on oferim qualitat i varietat de pans artesanals, pans especials per persones amb intolerància i assortiment de brioxeria dolça i salada.”

Forn de pa INVERCO
Forn de pa INVERCO