Avís legal

Titularitat del lloc web

Associació de Comerciants i Empreses de Serveis de Vidreres
(ACES Vidreres)
Orient, 122
17411 Vidreres
acesv@acesvidreres.cat

És voluntat de l’ACES Vidreres que la informació continguda en aquest lloc web sigui certa. Aquesta informació pot tenir errors de tipus tipogràfic o incorreccions de tipus tècnic, l’Associació. no és responsable però de la veracitat i correcció de la informació que consta en aquest lloc web.

En cap cas l’ACES Vidreres serà responsable de qualsevol dany com a conseqüència de la visualització, utilització del programari, documents, informació o serveis en general, disponibles en aquest web.

Tots els continguts d’aquest lloc web excepte indicació expressa estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial, entre altres.

Informació sobre protecció de dades
D’acord amb la “Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico” i la “Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos ” ambdues del Parlament Espanyol et comuniquem que les teves dades formen part de la base de dades d’inscrits a acesvidreres.cat. També et notifiquem la possibilitat de cancel·lació o modificació adreçant-se a: acesv@acesvidreres.cat, ACES Vidreres – Orient, 122 – 17411 Vidreres.