Qui som

L’Associació de Comerciants i Empreses de Serveis de Vidreres és un projecte de cooperació empresarial amb l’objectiu de promoure el desenvolupament econòmic de Vidreres a curt i a llarg termini.

L’ACESV representa actualment a unes 80 empreses de Vidreres dels sectors: Alimentació, restauració, moda i complements per a la llar, salut, cosmètica i serveis.

L’ACESV és membre de la Federació de Comerç de la Selva: ‘El Centre Comercial’ més gran de la Selva que compta amb més de 600 associats i 60.000 m2 de superfície comercial. (Guanyadora del premi a la millor Iniciativa Comercial 2006 per la Generalitat de Catalunya)

Objectius

  • Promoure una posició competitiva del comerç i empreses locals
  • Promoure activitats beneficioses pels consumidors i associats
  • Repressentar i defensar els interessos dels associats
  • Facilitar informació i formació als associats

Objectius del Pla de dinamització Comercial

  1. Consolidar el Pla de dinamització Comercial a Vidreres, fent un diagnòstic de la situació actual dels establiments del municipi, dissenyar activitats que beneficiïn els associat i potenciar la Targeta Comerç. Establir un sistema de seguiment de les activitats i contactes amb altres associacions similars per estudiar possibles col·laboracions i intercanviar idees.
  2. Crear un sentiment de comunitat entre els associats que permeti assolir reptes com a grup. Crear un sistema de comunicació eficaç per entendre i arribar als associats. Implementar un projecte per a compartir recursos: Treballadors, material estructural (bosses, paper, etc.) i potenciar la presencia i participació en el Cercle Empresarial de la Plana de la Selva i en la Federació de Comerç de la selva.
  3. Millorar la projecció externa de Vidreres el·laborant un pla de màrqueting i de comunicació col·lectiu, transmetre una imatge d’unitat i servei integral al client i promocionar el patrimoni natural i cultural.
ACESV